Kdy pít citronovou vodu?

Obsah

Kdy pít citronovou vodu?

Kdy pít citronovou vodu?

Citronovou vodu samozřejmě nemusíte pít jen ráno, klidně s ní zavlažujte tělo celý den. Vitamin C, který je obsažený v citronech, je známý také pro své protizánětlivé účinky. Podporuje hojení ran a je také základní látkou pro udržování zdravé pojivové tkáně, kostí a chrupavek.

Jak nastartovat tělo na citronovou vodu?

Nejenže vás to dobře nastartuje na celý den, ale dodáte tělu také potřebné tekutiny. Zároveň ze svého těla vyplavíte toxiny, které se usadily v trávicím traktu během noci. Citronovou vodu samozřejmě nemusíte pít jen ráno, klidně s ní zavlažujte tělo celý den.

Co je alergie na vodu?

Alergie na vodu. Alergie na vodu neboli aquagenic urticaria je velmi vzácné onemocnění. Projevuje se svědivou vyrážkou, puchýři, případně otoky při kontaktu s vodou. S nepříjemným onemocněním vám může pomoci jedině odborník, proto není vhodné odkládat návštěvu ordinace.

Jaké jsou prospěšné účinky citronové vody?

Všechny prospěšné účinky má jen voda s čerstvě vymačkaným citronem bez přidaného cukru. Zapomeňte tedy na konzervované a koncentrované citronové přípravky, které zdraví nijak nezlepší. Určitě platí: všeho s mírou. Příliš mnoho citronové vody vám nejspíš neudělá dobře a potrápí vás pálením v hrudi.

Související příspěvky: