Jak synchronizovat aktualizace Microsoft Edge?

Obsah

Jak synchronizovat aktualizace Microsoft Edge?

Jak synchronizovat aktualizace Microsoft Edge?

Aktualizovat Microsoft Edge Update Microsoft Edge 1 Pokud chcete získat aktualizace pro Microsoft Edge, ujistěte se, že máte klasifikaci aktualizací a produkt Microsoft Edge vybraný pro synchronizaci. ... 2 V pracovním prostoru softwarová knihovna rozbalte položku Microsoft Edge Management a klikněte na uzel všechny aktualizace Microsoft Edge . ... 3 V případě potřeby klikněte na pásu karet na synchronizovat aktualizace softwaru a spusťte synchronizaci. If needed, click Synchronize Software Updates in the ribbon to start a synchronization. ...

Jaké jsou některé funkce prohlížeče Microsoft Edge?

Microsoft Edge, stejně jako ostatní moderní prohlížeče, obsahuje některé funkce, které odesílají vaše data přes Internet. Někteří z nich dokonce posílají historii prohlížeče společnosti Microsoft. Nedoporučujeme vám zakázat všechny tyto funkce, protože dělají užitečné věci.

Jak nastavit webový prohlížeč Edge?

Stejně jako ostatní Windows 10 společnost Microsoft automaticky aktualizuje prohlížeč Edge prostřednictvím služby Windows Update a zajistí, abyste vždy měli nejnovější aktualizace zabezpečení. Neexistuje žádný způsob, jak to zakázat, a neměli byste to zkusit. Automatické aktualizace webového prohlížeče jsou důležité.

Související příspěvky: