Jak dlouho bude kopírování trvat?

Obsah

Jak dlouho bude kopírování trvat?

Jak dlouho bude kopírování trvat?

Kopírování tedy bude trvat v závislosti na rychlosti disků i 3hodiny, ale systém by se Vás už neměl na nic dotazovat. (Maximálně Vás upozorní, že je v cílovém místě málo místa nebo jsou názvy vašich soborů příliš dlouhé a tak ať je zkrátíte.)

Kde mám kopírovat kopírování?

Zapnu kopírování a přijdu až za 6 hodin. Mezitím bude dělat něco jiného. A nebudu se v tom muset přehrabovat. Udělám zálohu všeho.

Jak na efektivní kopírování souborů?

Jak na efektivní kopírování souborů a složek 1 Jednoduché zrychlení. Pro někoho možná úplná trivialita, pro jiné neznámá funkce. A právě proto ji zde zmiňuji. 2 Zefektivnění. Jestliže výše zmíněné finty již dávno znáte, možná byste chtěli svou práci ještě více zrychlit nebo... 3 Copy Handler. Předem upozorňuji, že pokud kopírujete například deset obrázků za týden, tato... More ...

Jak použít kopírování výběrů v obraze?

Ke kopírování výběrů při jejich přetahování v obraze nebo mezi obrazy můžete použít nástroj pro přesun nebo můžete výběry kopírovat a přesouvat pomocí příkazů Kopírovat, Kopírovat sloučené, Vyjmout a Vložit. Přetažení pomocí nástroje Přesun šetří paměť, protože se při něm nepoužívá schránka.

Související příspěvky: