Co je jódový hnojivo pro rostliny?

Obsah

Co je jódový hnojivo pro rostliny?

Co je jódový hnojivo pro rostliny?

Jód jako hnojivo pro rostliny bude v pořádkus různými škodlivými mikroorganismy. Pokud se tento stopový prvek dostane do půdy, vylepšuje se výměnný proces dusíku, což podporuje rychlejší růst a zrání rostlin. Jódový roztok dokonale bojuje proti hnilobě a zabraňuje vzniku různých bakteriálních onemocnění.

Co je bio hnojivo?

Přírodní hnojiva (101) bio hnojiva. Organické BIO hnojivo je vyráběno smícháním stájových odpadů z chovu skotu, prasat a rostlinné výroby, následně anaerobně fermentováno v bioplynových stanicích, poté usušeno a slisováno do granulí. Při procesu sušení je zbaveno klíčivých semen plevů a choroboplodných zárodků.

Co je organické hnojivo?

Organické BIO hnojivo je vyráběno smícháním stájových odpadů z chovu skotu, prasat a rostlinné výroby, následně anaerobně fermentováno v bioplynových stanicích, poté usušeno a slisováno do granulí. Při procesu sušení je zbaveno klíčivých semen plevů a choroboplodných zárodků.

Co je jód jako hnojivo pro jahod?

Jód jako hnojivo pro rostliny, které se dokonale hodípro ochranu jahod a jahod od hniloby síry a chrobáka. K přípravě roztoku je nutné rozpustit deset kapek mikroelementu v deseti litrech vody. Stříkání by mělo probíhat každých deset dní po dobu jednoho měsíce.

Související příspěvky: