Co se děje na pevnou linku?

Obsah

Co se děje na pevnou linku?

Co se děje na pevnou linku?

Na pevnou linku nedají dopustit ani mnozí senioři, kterým mobilní telefony a jejich potřeba neustálého dobíjení nesedí. Z volání svým blízkým z pohodlí domova například u večerní kávy se v mnoha případech stává tradice, příjemný rituál.

Proč je telefon na pevnou linku?

Telefon na pevnou linku je standardně připojena kabelem k telefonní zásuvce. Novější variantou jsou pevné linky s VoIP, které zároveň využívají i internetový protokol VoIP (Voice over Internet Protocol). Výhodou je volání zdarma u většiny poskytovatelů.

Je výhodná cena volání na pevnou linku?

Zejména velmi výhodná cena volání na ostatní pevné linky a do zahraničí, kterou zatím mobilní operátoři nabídnout neumí. Na pevnou linku nedají dopustit ani mnozí senioři, kterým mobilní telefony a jejich potřeba neustálého dobíjení nesedí.

Co se týče pevné linky?

Výhody jsou nasnadě: při zavádění pevné linky není nutné řešit kabeláž, vrtání do zdí a stavbu nehyzdí nevzhledná přípojka ani zvenčí. Přístroj, který je na první pohled stejný, jako klasický telefon a stejně snadno se i obsluhuje, je vybaven malou anténkou a funguje zcela bezdrátově v rámci U:fonovy sítě.

Související příspěvky: