Proč jsou psí boudy drahé?

Obsah

Proč jsou psí boudy drahé?

Proč jsou psí boudy drahé?

Především kvůli tomu, že psí boudy sehnané přes zverimexy, internet atd. jsou velmi drahé. Většinou to vůbec neodpovídá ceně materiálu a potřebné práce k výrobě tohoto příbytku. Vždyť jde většinou vlastně jen o pár kusů dřeva, hřebíků a polystyrenu! Navíc, když děláte něco sami, výsledek, alespoň při nějaké té snaze bude lepší.

Jak vyhřívání do psí boudy?

Vyhřívání do psí boudy. Psi snášejí teplo i chlad odlišně. Pes v dobré kondici snese zimu venku v kvalitně zateplené boudě dobře, je-li na zimu připraven s předstihem. Vytápění však může pomoci ušetřit energii na vyhřátí boudy na spaní psům, kteří jsou na zimní pobyt venku méně adaptovaní a zimu snáší hůře.

Kdo je nejlevnější materiál k zateplení psí boudy?

Nejvhodnější a nejlevnější materiál k zateplení psí boudy je polystyren. Dále 2 kusy dřeva v rozměru cca 0,5m na 0,1m (na náčrtku pod 20 3/4-inches). Tyto kusy dřeva budou sloužit na předek a zadek boudy. A poslední 4 kusy dřeva dlouhé asi 0,15 metru na nohy (pro izolaci, na obrázku: 6” legs).

Jaké jsou průměrné rozměry psí boudy?

Budu mluvit o průměrných rozměrech psí boudy, pro průměrného psa. Pes se musí v boudě bez problému otočit, je dobré, když si může i sednout. Ovšem výška psí boudy za vchodem nesmí být nižší než výška psa (změřená od země ke kohoutku u stojícího psa). Níže přikládám náčrtek psí boudy.

Související příspěvky: