Co je mravenčí farma?

Obsah

Co je mravenčí farma?

Co je mravenčí farma?

Jedná se o mimořádný svět se svými vlastními pravidly, zákony, vztahy. Abyste nechodili do lesa k mraveništi, doporučujeme vám vytvořit vlastní mravenčí farma.

Jak dlouho může mravenčí farma trvat?

Mravenčí farma, která je obývána pouze pracovním hmyzem, který žije na povrchu, nebude trvat déle než čtyři týdny. Takový hmyz žije v přírodních podmínkách. Mravenčí královna, která je připravena položit vejce, se může nacházet v blízkosti mraveniště na začátku podzimu, a to okamžitě po páření mezi muži a ženami.

Jak použít prášek pro mravence?

Prášek je pro mravence velmi lákavý a přijímají ho jako potravu, kterou nakrmí celé společenstvo a již za 5-7 dnů dojde k úhynu celého mraveniště. Prášek lze použít jako zásyp u vstupů do hnízd, nebo se dá rozpustit ve vodě a aplikovat kropením nebo postřikem.

Jak se zbavit mravence ve stanech?

Mravenci ve stanech, karavanech, aj. Mravenci vám mohou znepříjemňovat život také mimo domov, například při kempování nebo na chatě a v takových chvílích se jich potřebujete zbavit rychle. Pro tento účel lze použít například ATAK extra – Aerosol na létající a lezoucí hmyz 400 ml. Přímým postřikem mravence okamžitě zahubíte.

Související příspěvky: