Co znamená Paříž levně?

Obsah

Co znamená Paříž levně?

Co znamená Paříž levně?

Paříž levně, to znamená buď vychytat levné letenky, nebo ještě levnější jízdenky. To vede k druhému a neméně důležitému pravidlu: hledejte včas. A včas myslím s předstihem. Ano, i dva týdny před se mohou objevit zajímavé ceny, ale pravděpodobnost je tady nižší.

Kde koupit sýr v Paříži?

V Paříži natrefíte na mnoho malých sýráren, kde můžete ochutnat a koupit kvalitní sýr, který vám odkrojí z obrovského bochníku. Levnější variantu naleznete samozřejmě i v supermarketu.

Jak jsme se vydali do Paříže?

Výlet do Paříže jsme měli naplánovaný už dlouho, po velké cestě do Thajska a New Yorku jsme se rozhodli zůstat tentokrát více při zemi a na konci léta vyjet někam blíže domovu. Francie obecně je moje oblíbená destinace, ještě jako dítko školou povinné jsem rok co rok s rodiči vyrážela na týden do Alp lyžovat.

Jaká je pařížská pekárna?

Je plná trhů, stánků se zeleninou, malých pekárniček, které produkují prvotřídní čerstvé bagety a sladké pečivo. Strávili jsme v Paříži pět dní, nemůžu vám tedy doporučit konkrétní podniky, existuje ale deset věcí, které by žádný gurmán podle mě v Paříži a obecně ve Francii neměl zmeškat. 1. Víno

Související příspěvky: