Jak použít aplikaci Google Play?

Obsah

Jak použít aplikaci Google Play?

Jak použít aplikaci Google Play?

Aplikace jsou určeny k použití v podporovaných zařízeních Android a Chromeboocích a nelze je používat na počítačích se systémy Windows nebo Mac. V zařízení otevřete Obchod Google Play nebo navštivte obchod Google Play ve webovém prohlížeči. Prohlédněte si dostupný obsah nebo vyhledejte konkrétní položku.

Jak instalovat aplikace do zařízení Google Play?

Z Obchodu Google Play můžete do zařízení instalovat aplikace, hry a digitální obsah. V některých případech můžete také používat okamžité aplikace, které nevyžadují instalaci. Některý obsah je zdarma, za jiný je třeba zaplatit.

Můžete převádět obsah mezi účty na Google Play?

Na Google Play nelze obsah převádět mezi účty, ani když oba účty vlastníte. Pokud máte v zařízení více účtů, před nákupem se vždy přesvědčte, zda jste přihlášeni k požadovanému účtu. Pokud aplikaci zakoupíte pomocí nesprávného účtu, kontaktujte vývojáře aplikace.

Můžete použít okamžité aplikace na počítači?

V některých případech můžete také používat okamžité aplikace, které nevyžadují instalaci. Některý obsah je zdarma, za jiný je třeba zaplatit. Aplikace jsou určeny k použití v podporovaných zařízeních Android a Chromeboocích a nelze je používat na počítačích se systémy Windows nebo Mac.

Související příspěvky: