Jaké jsou magnetické řasy?

Obsah

Jaké jsou magnetické řasy?

Jaké jsou magnetické řasy?

Magnetické řasy se dodávají ve speciálním balení s magnetickým dnem, kde je každá část řas umístěna zvlášť a do stejného stavu by se měla po použití vrátit. Některá balení obsahují i speciální magnetické aplikátory, na které umístíte spodní i vrchní řasy najednou.

Jak získat přilnavost magnetických řas?

Řasenka zajistí přilnavost horní i dolní vrstvy magnetických řas a budou tak na víčku lépe sedět. K nasazování použijte pinzetu nebo speciální kleštičky, díky kterým bude aplikace jednodušší. Nandejte nejdřív vrchní řasy, které se následně zafixují spodními řasami. Trik je v tom, abyste vždy přikládala jeden magnet na druhý.

Jaké jsou magnetické řasy na víčku?

Magnetky od sebe jemně oddělte, nejlépe je opatrně promněte, jako když solíte jídlo. Tak se zruší přitažlivá síla, kterou na sebe navzájem působí. Magnetické řasy vám na víčku vydrží, i když se zapotíte, nemusíte používat lepidlo a vydrží mnohem déle než řasy nalepovací.

Proč vyzkoušet magnetické řasy?

Proč vyzkoušet magnetické řasy? 1 vydrží na víčku, i když se zpotíte, 2 nespadnou ani při náročné fyzické aktivitě, 3 můžete si v nich dopřát dlouhou sprchu, 4 vyhnete se lepidlu, které může škodit přírodním řasám či pokožce nebo po něm mohou pálit oči, 5 pokud se o ně budete dobře starat, vydrží mnohonásobně déle než nalepovací umělé řasy, 6 může se jednat o významnou úsporu času při... More ...

Související příspěvky: