Jaký je starý javor na jaře?

Obsah

Jaký je starý javor na jaře?

Jaký je starý javor na jaře?

Starý javor zaklepá na okno a mává větvičkami přátelským způsobem, který nás zve, abychom šli ven a užili si okolní krásu. Tak známé a známé - červené a zelenavě žluté květy na jaře, milující odstín zelených rostlin v létě a vzpoura jasných barev na podzim.

Jaký je javor Evropské javory?

Evropské javory 1 Javor klen ( Acer pseudoplatanus) 2 Javor mléč ( A. platanoides) 3 Javor babyka ( A. campestre) 4 Javor tatarský ( A. tataricum) 5 Javor francouzský ( A. monspessulanum) 6 Javor kalinolistý ( A. opalus) More ...

Jaké jsou severoamerické javory?

Severoamerické javory 1 Javor stříbrný ( A. saccharinum) 2 Javor cukrový ( A. saccharum) 3 Javor červený ( A. rubrum) 4 Javor klasnatý ( A. spicatum) 5 Javor velkolistý ( A. macrophyllum) 6 Javor okrouhlolistý ( A. circinatum) 7 Javor jasanolistý ( A. negundo)

Jak se šíří červený javor?

Červený javor, stejně jako mnoho jiných rostlin, stojí za to šíří řezáním buď semena. Při výběru způsobu šíření kultury pomocí řízků by měly být sklizeny a na podzim zkráceny, přikopat ve speciální díře před nástupem jara. Na jaře by měly být přezimované řízky přesazeny do nádob s lehkou smíšenou půdou spolu s pískem.

Související příspěvky: