Co je granátové jablko na zdraví?

Obsah

Co je granátové jablko na zdraví?

Co je granátové jablko na zdraví?

Je obzvláště bohaté na vitamíny A, E, C a B, vápník, fosfor, jód, železo, draslík, sodík a hořčík. Zdravé zdraví pro vás připravilo 10 faktů, které vám přiblíží příznivé účinky granátového jablka na zdraví. 1. Aminokyseliny

Jak funguje granátové jablko na virových onemocněních?

Vědci zjistili, že granátové jablko dokáže snižovat vysokou teplotu a usnadnit průběh akutních virových onemocnění. To je důležitá skutečnost, která ukazuje na to, že bychom měli granátová jablka zařadit na svůj každodenní jídelníček hlavně v zimě, kdy potřebujeme posílit imunitní systém a předejít nachlazení.

Proč je granátové jablko rodinným ovocem?

Granátové jablko můžeme bezpečně nazvat rodinným ovocem, protože žádné jiné ovoce nemá tak pozitivní vliv na mužský i ženský organismus, jako právě granátové jablko. Tento úžasný plod pomáhá obnovit hormonální rovnováhu u obou pohlaví a také zlepšuje jejich sexuální život.

Může granátové jablko pomoci při menopauze?

Ženám navíc může granátové jablko pomoci při bolestivé menstruaci a menopauze. Pokud budou muži pravidelně pít šťávu z granátových jablek, mohou už předem zapomenout na všechny problémy s potencí.

Související příspěvky: