Kdy začít přesazování orchidej?

Obsah

Kdy začít přesazování orchidej?

Kdy začít přesazování orchidej?

Blíží se jaro a s ním nejvhodnější doba k přesazování orchidejí. Dozvíte se, jak pro orchideje vybrat či namíchat správný substrát, co jsou cocochipsy, jaká kůra je nejlepší a další praktické rady. Rádi byste někomu věnovali k Vánocům orchidej, ale vůbec netušíte, kterou a podle čeho vybrat?

Jak vybrat orchideje k Vánocům?

Dozvíte se, jak pro orchideje vybrat či namíchat správný substrát, co jsou cocochipsy, jaká kůra je nejlepší a další praktické rady. Rádi byste někomu věnovali k Vánocům orchidej, ale vůbec netušíte, kterou a podle čeho vybrat? Tento článek je určen vám, ale i těm, kteří dosud s pěstováním orchidejí nezačali.

Jak zabezpečit orchideje?

A než odjedete na svou dovolenou, nezapomeňte je zabezpečit. Blíží se jaro a s ním nejvhodnější doba k přesazování orchidejí. Dozvíte se, jak pro orchideje vybrat či namíchat správný substrát, co jsou cocochipsy, jaká kůra je nejlepší a další praktické rady.

Jak pěstit orchideje venku?

Detailní návod na videu v úvodu článku. Zima se právě ujala své vlády, ale nyní začala sezóna pro pěstitele orchidejí. Nejen těch pokojových, ale existují i orchideje, které se pěstují a kvetou venku na zahradě.

Související příspěvky: