Jaké jsou ceny velkých televizorů?

Obsah

Jaké jsou ceny velkých televizorů?

Jaké jsou ceny velkých televizorů?

Když se podíváme na ceny středně velkých televizorů, většina se jich vejde do 20 000 korun, lepší kusy pak zhruba do 30 000 korun. Oproti kategorii malých televizorů se zde daleko více prosazují klasické značky, jako je Samsung, LG, Sony, Philips nebo Panasonic. Nejlevnější kategorie, která zahrnuje především LED televizory.

Kdy seženete velké televizory?

Středně velké televizory seženete zhruba od 10 000 do 30 000 korun – kdybyste chtěli menší a levnější (třeba do ložnice nebo pro děti), spíše vás odkážeme na náš test malých televizorů. Naopak, pokud máte doma dostatek místa a pokud si to můžete dovolit, mohla by pro vás být atraktivní kategorie velkých televizorů.

Co je multimediální televize?

Televize podporuje multimediální funkce, má dva dobře dostupné výstupy na přehrávání z USB a vlastní herní režim (Game Mode). Z aplikací jsou dostupné YouTube a Netflix. Televizor používá vlastní operační systém, který je poměrně rychl ý.

Jaké jsou ceny Smart televizorů?

Ve většině případů se jedná o smart televizory, některé levnější modely však mohou být i klasické, bez OS. Neubírá jim to na kvalitě, ale značně to omezuje využití a při výběru byste si měli právě tento parametr hlídat. Když se podíváme na ceny středně velkých televizorů, většina se jich vejde do 20 000 korun, lepší kusy pak zhruba do 30 000 korun.

Související příspěvky: