Kde můžete strávit svatbu?

Obsah

Kde můžete strávit svatbu?

Kde můžete strávit svatbu?

Okolo máte fantastickou přírodu, Rudické propadání, jeskyně, kaolínový lom, prostě spoustu možností na výlety a tak určitě dává smysl, strávit tady na svatbu víc než jen jeden den. Samotná stodola má perfektně členěný prostor s velkým dvorem, ještě větší zahradou a výborným vnitřním prostorem pro večerní párty.

Kde byla svatba na svatbě?

Já zde byl na svatbě na podzim když pršelo a už nebylo vůbec teplo, takže jsme se trochu báli zimy, ale i takto děravá stodola se dala slušně vytopit. Klasická Krkonošská horská chata, ale s krásně zrekonstruovaným dřevěným interiérem a přímo fantastickou kuchyní, tady byla radost strávit víkend.

Kde si užít svatební stodolu?

Místo kde budete chtít být co nejdéle, užít si skvělou architekturu, krásnou přírodu okolo a bude o vás perfektně postaráno. Svatební stodola v Moravském krasu kousek od Brna.

Kde jsou Svatební alba?

Pro víc inspirace si prohlédněte i přiložená svatební alba, byly to všechno moc pěkné svatby! To je taková pěkná "slovenská" koliba v horském údolí, 30 minut od Brna! Samotný statek je opravdu krásný zvenku i uvnitř a navíc všude okolo vidíte ovečky, kozy, lamy, louky, lesy... já víc nechci.

Související příspěvky: