Jaké jsou momentové klíče pro šroub?

Obsah

Jaké jsou momentové klíče pro šroub?

Jaké jsou momentové klíče pro šroub?

Momentové klíče Vám skvěle poslouží všude tam, kde je třeba šroubový spoj utáhnout na určitý utahovací moment. Použijete-li momentový klíč, můžete si být jisti, že jste šroub dotáhli právě takovou silou, kterou předepisuje výrobce.Při použití momentového klíče nedojde k poškození závitu ani utahovaných zařízení.

Co jsou momentové klíče?

Momentové klíče jsou rozděleny dle použití a provedení. Velmi používané jsou momentové klíče s ráčnou, v provedení Industrial i Automotive. Pro utahování stranovým klíčem kliněte na stranové momentové klíče, do kterých lze upnout stranové koncovky, očkové klíče, ráčny a speciální nástavce pro práci v těžko dostupných místech.

Jaké jsou momentové klíče na kola?

TIP: Často hledané momentové klíče na kola jsou v samostatné kategorii, která se dále dělí na klíče určené pro dotahování jízdních kol a klíče na utahování osobních, nákladních a užitkových automobilů.

Jaký je momentový klíč pro kontrolu šroubového spoje?

Momentový klíč kontrolní s číselníkovým úchylkoměrem slouží pro kontrolu šroubového spoje. Stejně jako digitální momentové klíče . Momentové šroubováky pro utahování na nejnižší hodnoty nabízíme v rozsahu 0,02Nm až 10Nm.

Související příspěvky: