Co jsou tiskárny výstupní?

Obsah

Co jsou tiskárny výstupní?

Co jsou tiskárny výstupní?

Tiskárny. Dle definice jsou tiskárny výstupní zařízení, která přenáší data z elektronické podoby do tištěné na papír, fotopapír nebo CD/DVD médium. Pracují na různých principech, podle toho je rozdělujeme na jehličkové tiskárny, inkoustové tiskárny, laserové tiskárny a termální tiskárny.

Kdo je nejlepší tiskárna pro domácnost?

Jako nejlepší tiskárna pro domácnost za nejnižší cenu se ukázala Canon Pixma G1411. Ano, nejde o žádný luxusní výrobek s prémiovými funkcemi, pro domácí využití ale bohatě stačí. V prvé řadě zvládne tisknout černobíle i barevně.To je skvělá vlastnost, kterou využijete pro tisk fotografií z dovolené.

Jak vybrat tiskárny nebo multifunkční zařízení?

6 Jak vybrat tiskárnu nebo multifunkční zařízení? 1 Technologie tisku. Tiskárny i multifunkční zařízení se liší především druhem náplně, a tím pádem také provozními náklady. 2 Laserové tiskárny. Laserová tiskárna je pravděpodobně to nejlepší, co lze doporučit běžnému uživateli. Její největší... 3 Inkoustové tiskárny. Inkoustové tiskárny stále patří mezi nejoblíbenější. Svojí... More ...

Jaké jsou skenery u tiskárny?

Skenery u tiskárny a rozlišení – jaké je dostačující? Rozlišení skeneru tiskárny se určuje v DPI, což je doslova počet bodů na palec. Čím vyšší je tato hodnota, tím kvalitnější je sken. Běžné skenery vhodné pro skenování dokumentů mají rozlišení minimálně 600 DPI.

Související příspěvky: