Jaké ryby můžete použít do jídla?

Obsah

Jaké ryby můžete použít do jídla?

Jaké ryby můžete použít do jídla?

Prakticky všechny ryby se dají perfektně zkombinovat s petrželkou a bazalkou, fenyklem a tymiánem, tak je příště určitě zkuste přidat do jídla. Další malý trik je křen. Pokud se ryba natře touto přísadou a zapeče se ve fólii na ohni nebo v troubě, pak získá velmi jemnou chuť. Zvláštní místo v rybím menu zabírají vývary a vydatné polévky.

Jak se zbavit hotové rybě?

Pokud vám tedy tak vadí, zbavte se jí až na hotové rybě. Když ji nejdřív dáte na rozpálenou pánev nebo gril kůží dolů, vrstva tuku, která je mezi ní a masem, se uvolní a vy ji snadno stáhnete. Zapamatujte si, že pánev nebo gril by měly být před tím, než na ně celou rybu nebo filet položíte, vždy opravdu rozpálené.

Proč se ryby objevují na našem jídelníčku?

Ryby se na našem jídelníčku objevují čím dál tím častěji. Možná i proto, že je v poslední době z čeho vybírat. Navíc je seženete už i v supermarketech. Jsou nedocenitelným zdrojem bílkovin, omega-3 mastných kyselin, zdravých nenasycených tuků.

Jak vybrat koření na ryby?

Jak vybrat koření na ryby 1 Smažená ryba. Na první pohled smažená ryba nepotřebuje žádné koření, stačí ji pouze posolit. Ale jestli chcete dosáhnout... 2 Pečená ryba. Ryba pečená na cibulovém nebo citronovém „polštáři“ u mnohých vzbudila zájem. Ale neomezujte svůj výběr... 3 Rybí vývary a polévky. Zvláštní místo v rybím menu zabírají vývary a vydatné polévky. Klasický recept... More ...

Související příspěvky: