Jak testovat punčochy na podvazky?

Obsah

Jak testovat punčochy na podvazky?

Jak testovat punčochy na podvazky?

Test punčoch na podvazky Po velkém ohlasu na můj poslední podvazkový příspěvek "Jak na podvazky" jsem se rozhodla punčochám a podvazkům věnovat na blogu víc prostoru. Dnes vám tedy představuji další článek z připravované "podvazkové" série. Jak jsem psala již dříve, osobně nejradši "lovím" vintage nylonky na e-bay.

Jaké jsou punčochové punčochy?

Těmito punčochami, které jsem namátkou testovala jako první, málem celý test skončil. Po všech stránkách jsou odporné - na dotek drátěnka, barva velmi nepříjemně rezavá, na pohled jakoby pomačkané, k tomu lesklé a navíc extra dlouhé.

Jaké jsou podvazkové pásy na punčochy?

Podvazky v kombinaci s podvazkovými pásy jsou mnohdy považovány pouze za součást erotiky při intimních chvílích v posteli. Ovšem nosit je můžete i během zcela normálního dne. Punčochy totiž ženským nohám dodají eleganci, není proto divu, že je nejen muži mají tak v oblibě. Vůbec se ale nejedná pouze o erotické prádlo.

Kde jsou testované punčochy?

Testované punčochy pocházejí ze dvou zdrojů - internetového obchodu www.timea.cz a z obchodního domu Prior. Některé z testovaných punčoch se již nevyrábějí, ale lze je stále sehnat (vše uvádím v popisu).

Související příspěvky: