Jak zjistit chybu v hardwaru?

Obsah

Jak zjistit chybu v hardwaru?

Jak zjistit chybu v hardwaru?

Společnost HP poskytuje diagnostický software, který lze použít k testování hardwarových součástí v počítači a potvrzení chyb hardwaru. Začněte spuštěním rychlého testu, který rychle identifikuje hardwarové problémy. Pokud nejsou nalezeny žádné chyby, ale počítač stále projevuje symptomy problému s hardwarem, spusťte důkladný test.

Jak načítání hardwaru?

Načítání... Načítání... Tento dokument je určený pro počítače HP. Společnost HP poskytuje diagnostický software, který lze použít k testování hardwarových součástí v počítači a potvrzení chyb hardwaru. Začněte spuštěním rychlého testu, který rychle identifikuje hardwarové problémy.

Jak zahajit test hardwaru?

Spuštěním rychlého testu zahajte diagnostiku hardwaru. Rychlý test je rozdělen do kategorie 1 a 2; v každé kategorii bude několik testů. Podržte stisknuté tlačítko napájení po dobu minimálně pěti sekund, dokud se počítač nevypne. Zapněte počítač a ihned stiskněte opakovaně (asi jednou za sekundu) klávesu Esc.

Jak vyřešit hardwarové problémy?

Začněte spuštěním rychlého testu, který rychle identifikuje hardwarové problémy. Pokud nejsou nalezeny žádné chyby, ale počítač stále projevuje symptomy problému s hardwarem, spusťte důkladný test. Jestliže test některé součásti skončí chybou, poznamenejte si ID chyby (kód o 24 číslicích) a poté kontaktujte oddělení podpory zákazníků HP.

Související příspěvky: