Proč se řekne kráva?

Obsah

Proč se řekne kráva?

Proč se řekne kráva?

Když se řekne kráva, asi si nepředstavíte nic extra. Ale skotu existuje po naší planetě tolik plemen, že se mezi nimi najdou i extrémně výjimečná. A to jak vizuálně, tak taková, které vynikají superschopnostmi.

Kolik sacharidů v mrkvi?

Mrkev však naopak mnoho sacharidů neobsahuje, ve 100 g této čerstvé zeleniny najdeme jen zhruba 148 kJ. Pokud byste hledali v mrkvi větší množství sacharidů, budete zklamáni, 100 g mrkve totiž obsahuje pouhých 7 g sacharidů. Zato v ní najdeme spoustu vlákniny, která podporuje hubnutí.

Co se týká sacharidů v mrkvi?

Pokud byste hledali v mrkvi větší množství sacharidů, budete zklamáni, 100 g mrkve totiž obsahuje pouhých 7 g sacharidů. Zato v ní najdeme spoustu vlákniny, která podporuje hubnutí. Sladká chuť mrkve může také uspokojit naše chutě na sladké, které míváme zejména, když si hlídáme kalorie a snažíme se zhubnout.

Co je kráva jako krávka?

Není kráva jako kráva, to byste si měli zapamatovat! Když se řekne kráva, asi si nepředstavíte nic extra. Ale skotu existuje po naší planetě tolik plemen, že se mezi nimi najdou i extrémně výjimečná. A to jak vizuálně, tak taková, které vynikají superschopnostmi.

Související příspěvky: