Kolik kusů je na PS4?

Obsah

Kolik kusů je na PS4?

Kolik kusů je na PS4?

PlayStation 4 PlayStation 4 Online služba PlayStation Network Prodáno kusů 102,8 milionů (říjen 2019) Zpětná kompatibilita Některé hry z PS2 ( emulace ), též pláno ... Předchůdce PlayStation 3 12 more rows ...

Jak si hráči zahrát hry na PS4?

Podle vyjádření SCE si budou moci hráči většinu her určených pro platformu PS4 zahrát na platformě PS Vita, a to prostřednictvím funkce Remote Play. Díky aplikaci PS4 Link určené pro platformu PS Vita a aplikaci PlayStation App určené pro smartphony iPhone, iPad, Android a tablety budou moci uživatelé využívat tato zařízení jako druhou obrazovku.

Jaké je připojení k internetu na PS4?

PS4 má také integrované 802.11 b/g/n Wi-Fi pro připojení k internetu a Bluetooth 2.1 pro bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4. Má Playstation 4 externí zdroj "cihlu"? Playstation 4 je navržen s vnitřním napájením, takže nemá externí "cihlu". Budu si moci vyměnit pevný disk za větší?

Jaký je pevný disk na PS4 4?

Pevný disk slouží v Playstationu 4 pro ukládání herních dat, stažené hry, video obsah, ukládání video souborů s nahranými hrami, pro obrázky a další. Jaký pevný disk mohu použít? Playstation 4 používá pevný disk 5400 RPM SATA II.

Související příspěvky: