Jak použít vysavač na mokré vysávání?

Obsah

Jak použít vysavač na mokré vysávání?

Jak použít vysavač na mokré vysávání?

Vysavač na mokré vysávání využijete mimo vytírání také na klasické vysávání suchých nečistot. Suché vysávání je běžný způsob, při kterém vysavač nasává veškeré nečistoty do sběrné nádoby pomocí sání vzduchu. Postačuje na běžný úklid, u přilepených nečistot však může být nedostačující.

Jaké jsou mokré a suché vysávání?

Mokré a suché vysávání. Vysavač na mokré vysávání využijete mimo vytírání také na klasické vysávání suchých nečistot. Suché vysávání je běžný způsob, při kterém vysavač nasává veškeré nečistoty do sběrné nádoby pomocí sání vzduchu.Postačuje na běžný úklid, u přilepených nečistot však může být nedostačující.

Jaký je termín mokré vysávání?

Termín mokré vysávání se používá pro dvě odlišné věci a při koupi vysavače je dobré je odlišit. Mokrým vysáváním je označováno vysávání pomocí vysavače s vodním filtrem. Vysavače na tzv. mokré vysávání fungují tedy na principu vodního filtru, přes který nasávaný vzduch s prachem proudí. Mokrým vysáváním se ale někdy označuje také vysávání tekutin.

Co jsou tyčové vysavače?

Tyčové vysavače – vysavače lehčí konstrukce, které lze snadno ovládat a nezřídka podporují i mokré vysávání. Někdy není nutné je připojit do elektřiny, mohou být i akumulátorové. Nemají hadici, vysávací hubice přechází rovnou v tělo.

Související příspěvky: