Kde jsou řetězce v New Yorku?

Obsah

Kde jsou řetězce v New Yorku?

Kde jsou řetězce v New Yorku?

V New Yorku mají zastoupení všechny známé řetězce, společností Sofitel, Park Hyatt, Marriott, Ritz-Carlton, Four Seasons nebo Mandarin Oriental nevyjímaje. Nejznámější hotel v New Yorku leží na kraji Central Parku a 5th Avenue, natáčel se v něm film Sám doma 2.

Kde je nejlevnější jídlo v New Yorku?

V New Yorku má zastoupení snad každá světová kuchyně. Nejlevnější jídlo nekoupíte v supermarketech, ale právě v pouličních stáncích. Za trojúhelník pizzy zaplatíte kolem 2.50 $ (58 Kč), zhruba stejně stojí hot dog, hamburger nebo čínské nudle. Levnější bagel stojí kolem 1 $ (23,32 Kč).

Které jsou turistické atrakce v New Yorku?

Další turistické atrakce 1 5th Avenue a katedrála sv. Patrika. Zavítejte na nejznámější nákupní třídu New Yorku, která protíná Manhattan od severu... 2 Central Park. Central Park je městský park v New Yorku, který se nachází mezi Upper West a Upper East Sides na... 3 High Line. The High Line je 1,45 míle dlouhý (2,33 km) vyvýšený park, zelená cesta a železniční stezka... More ...

Kde jsou nejdražší lety do New Yorku?

New York patří mezi nejdražší města USA. Ceny ubytování, za půjčení auta a atrakcí jsou vysoko nad průměrem. V článku pro vás mám 17 tipů, díky kterým ušetříte za hotely, vstupenky nebo jídlo bez většího omezování se. Letenky do New Yorku patří z těch dálkových dlouhodobě mezi nejlevnější.

Související příspěvky: