Jak si přečíst ceny v Německo?

Obsah

Jak si přečíst ceny v Německo?

Jak si přečíst ceny v Německo?

Můžete si přečíst také ceny v hotelech, kavárně a restauracích v Německo. Průměrné ceny v restaurací a hospod, doprava, taxi, potraviny, platy, potravin, hotely a pronájem v Německo. Porovnejte ceny v Německo a najít nejlepší nabídky!

Jaké jsou ceny v Německo?

Marcia Murphy nedávno navštívil Německo a připravil Tento článek o cenách v Německo. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Německo, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Německo?

Jaké jsou průměrné náklady na oběd v Německu?

Jaké jsou průměrné náklady na oběd v Německo? V Německo, náklady na typické jídlo rychlého občerstvení: 207 CZK (8.00 EUR) pro McMeal v McDonalds nebo BurgerKing (nebo podobné kombinované jídlo) a 62 CZK (2.40 EUR) pro cheeseburgera. Pro milovníky kávy: cappuccino 71 CZK (2.80 EUR) a espresso 50 CZK (1.90 EUR) .

Jaký je průměrný plat v německém Německu?

Průměrný plat v Německu. V roce 2018 dosáhla průměrná hrubá mzda v Německu 3880 €. Oproti předchozímu roku vzrostla jen o necelá 3 %, na druhou stranu je nutné podotknout, že tímto tempem roste stabilně a výše přes tři tisíce dosahuje už přes 10 let.

Související příspěvky: