Proč jsou Japonci posedlí?

Obsah

Proč jsou Japonci posedlí?

Proč jsou Japonci posedlí?

Japonci jsou duchy víceméně posedlí, a pokud byste si pohovořili s obyvateli především venkovních oblastí, narazili byste na stovky fantaskních tvorů. Mnoho z nich by bylo neškodných, mnoho vzešlých z tragických událostí a více než pár zlých.

Co si dát pozor, když se nacházíte v Japonsku?

Nicméně, pokud se nacházíte v Japonsku, je zde ještě něco, na co si musíte dát pozor. Je jím neslavný „kraví démon“, který nejčastěji terorizuje rybáře. Uši-Oni („kraví démon“ či „býčí démon“) je legendární monstrum, které obývalo Japonsko.

Proč je Japonsko unikátní?

To nám nepřináší jen úchvatnou architekturu, cenné umělecké výtvory, ale i tajemné příběhy vycházející ze vzrušující mytologie. Japonsko je unikátní země a podobně jsou na tom i monstra a kreatury, které vznikly především v lidových povídačkách. V těchto příbězích se schovávají nejen podivná stvoření, ale i smrtící a děsivé kreatury.

Proč je Japonsko vzdálená Evropany?

Japonsko je pro nás Evropany velmi vzdálená země. Nejen co se týče vzdálenosti zeměpisné, ale především i kulturní. Země vycházejícího slunce se pyšní bohatou historií a rozsáhlým kulturním dědictvím. To nám nepřináší jen úchvatnou architekturu, cenné umělecké výtvory, ale i tajemné příběhy vycházející ze vzrušující mytologie.

Související příspěvky: