Jaké vízum můžete pobývat v Rusku?

Obsah

Jaké vízum můžete pobývat v Rusku?

Jaké vízum můžete pobývat v Rusku?

Je několik typů víza: turistické, studijní, pracovní, byznys vízum (to ale platí pouze pro služební cesty, protože na území Ruska můžete pobývat maximálně polovinu doby, na kterou je vízum vydáno. Pokud máte tedy vízum na rok (maximální možná doba), můžete tu pobývat maximálně půl roku.

Kolik peněz potřebujete za pobyt v Rusku?

Například v Rusko musíte platit za: Láhev nebo karton mléka (1 litr): 17 CZK (60 RUB) Populární žlutý sýr (1 kg): 148 CZK (513 RUB) Láhev piva od známé značky: 32 CZK (112 RUB) Kusy klobásy nebo studené (1 kg): 154 CZK (535 RUB) Víno střední třídy (jedna láhev): 115 CZK (400 RUB) Kolik peněz potřebuju na týdenní pobyt v Rusko?

Kdo byl v Rusku podruhé?

V Rusku jsem podruhé; před půldruhým rokem jsem tu byl na dovolené v Petrohradě a v Novosibirsku, letos jsem již pátým měsícem v Novosibirsku na jazykovém kurzu, po kterém bych zde chtěl zůstat natrvalo. Chtěl bych se podělit o své první dojmy ze života v největší zemi světa, a doufám, že se mi podaří rozbít některé předsudky.

Kolik cigaret stojí v Rusku?

Kolik cigaret stojí v Rusko? Cigarety jsou levnější v Rusko než v Česko. Průměrné náklady na balíček místních cigaret je 35 CZK (120 RUB) . Pro nejznámější značky: Gauloises, L&M, Kent musíte zaplatit kolem 43 CZK (150 RUB) .

Související příspěvky: