Co jíst Před kolonoskopií?

Obsah

Co jíst Před kolonoskopií?

Co jíst Před kolonoskopií?

alkohol před kolonoskopií kolonoskopie priprava kolonoskopie příprava strava co mužu jíst před kolonoskopii co nejist pred kolonoskopii příprava pacienta na kolonoskopii This entry was posted in Pro pacientyand tagged Fortrans, kolonoskopie, pacient, postup, příprava, tlusté střevo, vyšetření.

Proč se kolonoskopie provádí?

Proč se kolonoskopie provádí? Kolonoskopie může být lékařem indikována z mnoha různých důvodů. Jednou z nejčastějších příčin je vyšetření střeva z důvodu přítomnosti krve ve stolici, dále při bolestech břicha, dlouhotrvajícím průjmu a změnách v hybnosti střev, při zjištěných abnormalitách během rentgenového nebo CT vyšetření střev.

Jaké léky užívat před kolonoskopií?

Týden před kolonoskopií po domluvě s lékařem vysaďte léky a doplňky stravy s obsahem železa. Zbarvují totiž stolici do černa, zvyšují její viskozitu a zhoršují možnost výplachu střev. 3 dny před vyšetřením přestaňte užívat léky proti průjmu.

Jaké jsou pravidla diety před kolonoskopií?

Pravidla diety před kolonoskopií v kostce 1 5 dní před zákrokem přejděte na bezzvyškovú dietu 2 každým dnem k blížícímu se zákroku jezte více rozmixované stravy 3 den před vyšetřením si na snídani dejte něco lehce stravitelné, vynechejte kávu a mléko 4 na oběd si den před vyšetřením dejte jen čistý vývar bez masa a zeleniny 5 laxativum užijte podle doporučení lékaře

Související příspěvky: