Jaký je stav vody v domácnostech?

Obsah

Jaký je stav vody v domácnostech?

Jaký je stav vody v domácnostech?

Po zavedení vodoměrů jsme zkontrolovali stav a vyšlo nám, že za 1,5 měsíce každá osoba v domácnosti spotřebovala 7 m3 teplé a 7m3 studené. (Pokud to první číslo co má za sebou desetinnou čárku a je před červenými čísly nalevo jsou kubíky ).

Jaká je průměrná denní spotřeba vody na osobu?

Průměrná spotřeba vody na osobu a den. Na základě spotřeb vody na jednotlivé běžné dennodenní činnosti je možné odvodit průměrnou denní spotřebu jedné osoby. Průměrné denní spotřeby pitné vody na jednu osobu a činnost jsou následující: Z uvedené tabulky je zřejmé, že průměrná denní spotřeba pitné vody na osobu je cca 109 litrů.

Jaká byla spotřeba teplé vody za rok?

Mám zápisy ještě z konce minulého století a mohu říci. že spotřeba teplé vody se za rok pohybovala nejběžněji kolem 12 m3 na osobu a rok. Od toho ale byly odchylky ale to se po první platbě obvykle napravilo, protože někde se stala chyba (tekoucí kohoutek nebo neúměrné plýtvání).

Jak snížit spotřebu vody?

Jak snížit spotřebu vody? 1 Jak můžete vidět v tabulce se spotřebami vody na činnost, koupelí můžete spotřebovat až 5x více vody než při sprchování. 2 Voda při sprchování nemusí téct celou dobu. Stačí navlhčit, namydlit, spláchnout a osušit. 3 Před sprchováním čekáte dlouho na teplou vodu a musíte odpouštět kvanta studené vody? Nastavte ventilem nejteplejší... More ...

Související příspěvky: