Kolik to bude stát rekonstrukci koupelny?

Obsah

Kolik to bude stát rekonstrukci koupelny?

Kolik to bude stát rekonstrukci koupelny?

Rekonstrukce koupelny – kolik to bude stát? Koupelna je místem, kam vedou naše první ranní kroky stejně jako se z ní večer vydáváme vstříc snům a odpočinku. Ve chvíli, kdy nadejde čas na její rekonstrukci, je proto na místě věnovat jí odpovídající pozornost, samozřejmě s ohledem na dostupné prostředky.

Jak rekonstruovat koupelnu?

Popis rekonstrukce: Rekonstruovat budeme původní koupelnu v panelovém domě s umakartovou konstrukcí a odděleným WC. Rozměry koupelny jsou 170 x 180 cm a výška stropu 2.5 m a při rekonstrukci budou zachovány, koupelna nebude s toaletou propojena.

Kdy začít rekonstrukce koupelny v paneláku?

Z těch nejvýznamnějších se jedná o vanu či sprchový kout i baterie, zrcadla, skříňky apod. Je zřejmé, že aby bylo možno již před započetím prací sestavit přesný plán rekonstrukce koupelny v paneláku + rozpočet, je třeba mít o konkrétních doplňcích jasno od začátku.

Jaké jsou náklady na rekonstrukce koupelny?

V případě, že si zadavatel bude schopen realizovat veškeré práce na rekonstrukci koupelny sám, jeho náklady budou v ideálním případě zahrnovat pouze materiál. Tímto způsobem lze cenu rekonstrukce stlačit až na cca 50 % původní částky. Nutno však podotknout, že minimálně u elektro rozvodů nelze práci svépomocí v žádném případě doporučit.

Související příspěvky: