Kde jsou nejlepší měsíce k návštěvě Namibie?

Obsah

Kde jsou nejlepší měsíce k návštěvě Namibie?

Kde jsou nejlepší měsíce k návštěvě Namibie?

Nejlepší měsíce k návštěvě Namibie jsou: květen, červen, červenec, srpen, září a říjen. V dubnu a květnu je skvělý čas k návštěvě Namibie. Od června do srpna noci mohou začít být poměrně chladné. Říjen je nejžhavější měsíc v roce. Deštivé měsíce jsou leden, únor, březen a duben. Období sucha v Namibii jsou: srpen, září a říjen.

Kde se nachází Namibie?

Namibie se nachází na břehu Atlantského oceánu a je vlastně součástí jedné z nejstarších pouště na světě, Namib. Namibie klima je charakterizováno velkým rozdílem mezi denní a noční teplotou. V Namibii, srážky jsou vzácné a nerovnoměrné, a hlavně, počasí je suchý a horký.

Jaké je počasí v Namibii?

Počasí v Namibii je ovlivněno subtropickým suchým vyprahlým (pouštním) klimatem. Poušť v nízké zeměpisné šířce. Odpařování překračuje průměr srážek, ale je menší než polovina potenciálního odpaření. Průměrná teplota je více než 18 °C (64 °F).

Kde jsou průměrné teploty v Namibie?

Graf měsíčních průměrných teplot ve dne a v noci v Namibie. Prezentace vysokých a nízkých teplot dle sezony v Namibie. Průměrné teploty vám může pomoci zjistit, kdy je nejlepší čas na cestu do Namibie. Denní a noční teploty v Namibie, které jsou uvedeny níže jsou průměrné teploty a může poněkud kolem těchto hodnot lišit.

Související příspěvky: