Co je Vzdálená plocha ve Windows 10?

Obsah

Co je Vzdálená plocha ve Windows 10?

Co je Vzdálená plocha ve Windows 10?

Vzdálená plocha ve Windows 10. Vzdálená plocha je nástroj, který umožňuje se z jednoho počítače připojit na dálku k druhému počítači a plnohodnotně s ním pracovat, jako kdybychom u něj seděli. Windows obsahuje ještě jeden podobný nástroj s názvem Vzdálená pomoc.

Co je Vzdálená plocha?

Vzdálená plocha je nástroj, který umožňuje se z jednoho počítače připojit na dálku k druhému počítači a plnohodnotně s ním pracovat, jako kdybychom u něj seděli. Windows obsahuje ještě jeden podobný nástroj s názvem Vzdálená pomoc.

Jak nastavit vzdálenou plochu na počítači?

Vzdálená plocha musí být na cílovém počítači samozřejmě povolena. Ověříte to tak, že stisknete klávesovou zkratku Win-Break, případně v nabídce Start klepnete pravým tlačítkem na Počítač a zvolíte Vlastnosti. Objeví se Ovládací panel Systém, ve kterém klepněte na odkaz Vzdálená nastavení.

Jak se připojit ke vzdálené ploše?

Jak se připojit ke vzdálené ploše 1 Spusťte program Připojení ke vzdálené ploše klepnutém na tlačítko Start → příkaz Všechny programy → složky Příslušenství... 2 Do textového pole Počítač zadejte IP adresu VPS, ke kterému se chcete připojit → klepněte na tlačítko Připojit. (místo... More ...

Související příspěvky: