Jaké jsou rozdíly v tahu skla pro akvárium?

Obsah

Jaké jsou rozdíly v tahu skla pro akvárium?

Jaké jsou rozdíly v tahu skla pro akvárium?

Požadované údaje o výšce, šířce, hloubce akvária a síle skla. Nevýhody těchto vzorců jsou: jakékoliv chyby vedou k podivným výsledkům a pevnost v tahu skla je často neznámá. Není nutné vytvářet potíže pro sebe od nuly. Odborníci dlouho počítali tloušťku obvyklého skla pro akvárium a výsledky v tabulce. Zde je přehledná tabulka s mnoha recenzemi.

Co je akvárium kalkulačka?

Kalkulačky se nazývají elektronická výpočetní zařízení, která nahrazují mechanické a prováděcí operace na číslech a algebraických vzorcích. Mezi nimi jsou specializované, provádějící výpočty v jedné velmi úzké oblasti. To je také akvárium kalkulačka. Co s ním lze vypočítat: hustota přistání ryb.

Jaké sklenice použít pro dno akvária?

Pro dno akvária můžete použít dvě tenčí sklenice, které se posouvají tenkým polyethylenovým filmem. Skleněné plochy, které budou slepeny, musí být důkladně odmastěny alkoholem nebo acetonem. Pro dosažení úhlu 90 ° mezi stěnami akvária je vhodné použít dřevěnou tyč.

Jaké jsou dlouhá akvária?

Jedná se o pásy ze skla o šířce asi 2,5 cm, které jsou navíc z horní strany přilepeny k přední a zadní stěně, čímž se od nich uvolňují průhyby napětí a čištění. Pro dlouhá akvária jsou prostě nezbytná. Není nutné použít tuto konkrétní desku, existuje mnoho dalších, jak obecných, tak samostatných pro dno a stěny.

Související příspěvky: