Jak je Netflix spuštěn?

Obsah

Jak je Netflix spuštěn?

Jak je Netflix spuštěn?

Český Netflix je spuštěn a nábor nových předplatitelů začíná. Pokud jste předplatitelem a Netflix se vám automaticky přepnul rozhraní do češtiny, Netflix vám skryl všechny tituly, které nemají českou podporu. To je velký skok dolů a omezení pro uživatele.

Kolik stojí Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 199 Kč do 319 Kč měsíčně.

Co je Netflix streamovací služba?

Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Jaké jsou tituly na Netflixu?

Jako ověření, že změna proběhla úspěšně (tedy kromě anglických názvů a popisků) si můžete zkusit vyhledat tituly, které nemají českou podporu, ale Netflix pro ně má práva - filmy jako Temný rytíř, Interstellar, Pán prstenů: Návrat krále či seriály jako Rick a Morty nebo Kravaťáci.

Související příspěvky: