Jak nastavit šířku pásma v aplikaci Netflix?

Obsah

Jak nastavit šířku pásma v aplikaci Netflix?

Jak nastavit šířku pásma v aplikaci Netflix?

Pokud váš poskytovatel služby může u vašeho internetu omezit šířku pásma nebo data, můžete Spravovat používání šířky pásma tak, že změníte nastavení kvality videa na Nízká nebo Střední, aby se spotřebovávalo míň dat. Hodně zařízení umožňuje zkontrolovat rychlost připojení v aplikaci Netflix.

Jak zkontrolovat rychlost připojení na Netflix?

Hodně zařízení umožňuje zkontrolovat rychlost připojení v aplikaci Netflix. Pro zkontrolování rychlosti připojení postupujte podle kroků uvedených níže. Pokud používáte mobilní zařízení nebo počítač, jděte na Fast.com, abyste zkontrolovali svoji rychlost. Začněte na domovské obrazovce Netflix.

Jaké jsou doporučené rychlosti stahování přes Netflix?

Níže jsou doporučené rychlosti stahování pro přehrávání TV pořadů a filmů přes Netflix. 0,5 Megabitů za sekundu – požadované rychlé širokopásmové připojení 1,5 Megabitů za sekundu – doporučené rychlé širokopásmové připojení 3,0 Megabity za sekundu – doporučené pro kvalitu SD 5,0 Megabitů za sekundu – doporučené pro kvalitu HD

Jak se dostanete k Netflixu?

Aplikace Netflix ověří, že se můžete připojit k internetu a dostat se na servery Netflixu. Zkontroluje taky vaši rychlost připojení. Jakmile je kontrola hotová, ujistěte se, že vaše rychlost odpovídá našim doporučeným rychlostem uvedeným výše.

Související příspěvky: