Co potřebujete k správě kanálů YouTube?

Obsah

Co potřebujete k správě kanálů YouTube?

Co potřebujete k správě kanálů YouTube?

Ke správě kanálů YouTube pomocí účtu značky nepotřebujete samostatné uživatelské jméno a heslo. Máte-li zájem o novinky, tipy a nápovědu, přihlaste se k odběru našeho kanálu TeamYouTube. Nejprve zkontrolujte, zda je váš kanál propojen s účtem značky. Pokud ne, můžete vlastníky a správce kanálu změnit podle pokynů uvedených zde.

Můžete připojit svůj kanál na YouTube?

Svůj kanál můžete připojit k účtu značky, pokud chcete na YouTube používat jiné jméno než ve svém účtu Google. Více informací o účtech značky . Přihlaste se na YouTube na počítači nebo na mobilním webu.

Jaké jsou výhody kanálu YouTube?

Pokud je kanál propojen s účtem značky, může kanál pomocí svých účtů Google spravovat více uživatelů. Ke správě kanálů YouTube pomocí účtu značky nepotřebujete samostatné uživatelské jméno a heslo. Máte-li zájem o novinky, tipy a nápovědu, přihlaste se k odběru našeho kanálu TeamYouTube.

Můžete nahrávat videa na YouTube bez kanálu?

Bez kanálu YouTube ale nemůžete na YouTube provádět veřejně viditelné činnosti. Pokud chcete nahrávat videa, zveřejňovat komentáře nebo vytvářet playlisty, nestačí vám účet Google, ale musíte si vytvořit kanál YouTube. Kanál můžete vytvořit na webových stránkách YouTube nebo mobilním webu YouTube.

Související příspěvky: