Proč si užívat Xanax 0,5 mg?

Obsah

Proč si užívat Xanax 0,5 mg?

Proč si užívat Xanax 0,5 mg?

XANAX 0,5 mg 1 Ponechte si příbalový leták pro případ, že si jej budete potřebovat přečíst znovu. 2 Máte-li jakékoli další otázky, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka. 3 Tento přípravek byl předepsán Vám. Nedávejte jej žádné další osobě. Mohl by jí ublížit, a to i tehdy, má-li stejné... 4 Pokud se kterýkoli z nežádoucích účinků vyskytne v závažné míře, nebo pokud si všimnete... More ...

Jak snižovat dávky přípravkem Xanax?

Během ukončování léčby přípravkem XANAX Vám bude dávka snižována pomalu, nejvýše o 0,5 mg každé 3 dny. Někteří pacienti mohou vyžadovat i pomalejší snižování dávky. Informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte, které jste v nedávné době užíval/a nebo které možná budete užívat.

Jaké jsou nežádoucí účinky přípravku Xanax?

Podobně jako všechny léky, může mít i tento přípravek nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého. Pokud se během léčby přípravkem XANAX vyskytnou nežádoucí účinky, vznikají zejména na počátku léčby; po delším podávání nebo při snižování dávky obvykle vymizí.

Co je léčivou látkou Xanax?

Přípravek XANAX obsahuje léčivou látku alprazolam, sloučeninu patřící do skupiny benzodiazepinů. Alprazolam účinkuje jako anxiolytikum (lék působící proti stavům úzkosti, navozující pocity uvolnění a uklidnění).

Související příspěvky: