Jaké jsou svatby v horském údolí?

Obsah

Jaké jsou svatby v horském údolí?

Jaké jsou svatby v horském údolí?

Fotím svatby na čím dál úžasnějších místech, tady jsou některý z nich… Pro víc inspirace si prohlédněte i přiložená svatební alba, byly to všechno moc pěkné svatby! To je taková pěkná "slovenská" koliba v horském údolí, 30 minut od Brna!

Kde se svatby nedělají?

Mám rád svatby na místech, kde se svatby normálně nedělají. Třeba tady na Bořím dvoře kde jsem fotil vloni na podzim nikdy před tím žádná svatba nebyla. O to líp se tam o nás starali :) Navíc je to místo moc kouzelné, trochu opuštěné, ale krásné. Ideální na malou rodinou svatbu.

Kde byla svatba na svatbě?

Já zde byl na svatbě na podzim když pršelo a už nebylo vůbec teplo, takže jsme se trochu báli zimy, ale i takto děravá stodola se dala slušně vytopit. Klasická Krkonošská horská chata, ale s krásně zrekonstruovaným dřevěným interiérem a přímo fantastickou kuchyní, tady byla radost strávit víkend.

Co se týká svateb?

18.9.2020 – aktuální opatření týkající se svateb přehledně: 1 počet hostů v tuto chvíli nemusíte omezovat ( vnitřní akce do 500 lidí) 2 zajistěte příslušný počet míst k sezení – nelze mít hosty “na stání”, což budete možná řešit hlavně při obřadu 3 roušky všichni s sebou – během obřadu a skupinového či portrétního focení je mít nemusíte, v restauraci lze odložit... More ...

Související příspěvky: