Co získala australská kapela v Austrálii?

Obsah

Co získala australská kapela v Austrálii?

Co získala australská kapela v Austrálii?

Kapela vydala pět alb, z nichž čtyři získaly místa v horní části 10 australských grafů, zatímco jedna dosáhla ve Spojených státech 15. Jejich největší singl Dotýkám se sebe bylo umístěno číslo 1 v Austrálii a číslo 4 v USA. Kapela v 2006 byla uvedena do síně slávy sdružení australského nahrávacího průmyslu (ARIA).

Kdo byl nejlepší australský důstojník?

Během těchto let kapely vládly jako nejpopulárnější australská kapely na scéně a scéně. Studený důstojník měl talent pro okouzlující příběhové schopnosti, o které se proslavil hlavní skladatel Don Walker. Prodávání přes šest milionů záznamů v Austrálii samo o sobě snadno ukazuje, proč je tato kapela jednou z nejznámějších.

Kdo byl kapelou Angels v Australii?

Kapela v 2006 byla uvedena do síně slávy sdružení australského nahrávacího průmyslu (ARIA). Jeden z nejdéle trvalých rockových kapel z Austrálie, Angels vzal nějakou liberální inspiraci od AC / DC, ale měl svůj vlastní excentrický a lyrický styl.

Kdo vytvořil nejpamátnější hudbu v Austrálii?

Australské kapely vytvořily některé z nejpamátnějších melodií všech dob; od rock to punk, od popu až po grunge, budou tyto kapely navždy součástí bohaté kulturní tapety Austrálie pro jejich neuvěřitelné hity v hitparádě a oceněná alba. Zde jsou naše tipy pro nejznámější hudební akty, které se někdy objevily z Down Under.

Související příspěvky: