Proč bychom měli používat mýdlo antibakteriální?

Obsah

Proč bychom měli používat mýdlo antibakteriální?

Proč bychom měli používat mýdlo antibakteriální?

Některým lidem proto k hygieně nestačí klasické mýdlo, ale raději se jistí rovnou mýdlem antibakteriálním. Jenže americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) by je nepochválil. Antibakteriální výrobky totiž zakázal, protože vědci zjistili, že zdraví spíše škodí.

Co je antibakteriální mýdlo?

Antibakteriální mýdlo nám pomáhá se jich zbavit. Odstraní až 99 % bakterií, a navíc i několik hodin po umytí rukou funguje jako dezinfekce. Najdete ho proto i pod názvem dezinfekční mýdlo. Tuhé, či tekuté mýdlo? Antibakteriální schopnosti se neliší.

Jak použít antibakteriální Gely na cesty?

Antibakteriální gely jsou nezbytným pomocníkem na cesty. Zbaví vaše ruce 99,9 % bakterií bez použití vody, můžete je proto snadno použít například ve vlaku, v autě či letadle. Kromě gelů najdete v této kategorii také antibakteriální mýdla, která dokážou zničit bakterie účinněji, než klasická mýdla.

Co je antibakteriální dezinfekční gel na ruce?

Antibakteriální dezinfekční gel na ruce Derma Intensive + dezinfikuje a chrání pokožku rukou, zabíjí 99,9% bakterií a mikrobů. Tvoří jemný film, který chrání před šířením kontaminace přenášené špinavýma rukama a dotýkejte špinavých povrchů. Skladem > 5 ks 145 Kč

Související příspěvky: