Co je antibakteriální dezinfekční gel na ruce?

Obsah

Co je antibakteriální dezinfekční gel na ruce?

Co je antibakteriální dezinfekční gel na ruce?

Antibakteriální dezinfekční gel na ruce Derma Intensive + dezinfikuje a chrání pokožku rukou, zabíjí 99,9% bakterií a mikrobů. Tvoří jemný film, který chrání před šířením kontaminace přenášené špinavýma rukama a dotýkejte špinavých povrchů. Skladem > 5 ks 145 Kč

Co je antibakteriální mýdlo?

Antibakteriální mýdlo nám pomáhá se jich zbavit. Odstraní až 99 % bakterií, a navíc i několik hodin po umytí rukou funguje jako dezinfekce. Najdete ho proto i pod názvem dezinfekční mýdlo. Tuhé, či tekuté mýdlo? Antibakteriální schopnosti se neliší.

Proč bychom měli používat mýdlo antibakteriální?

Některým lidem proto k hygieně nestačí klasické mýdlo, ale raději se jistí rovnou mýdlem antibakteriálním. Jenže americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) by je nepochválil. Antibakteriální výrobky totiž zakázal, protože vědci zjistili, že zdraví spíše škodí.

Jak použít antibakteriální Gely na cesty?

Antibakteriální gely jsou nezbytným pomocníkem na cesty. Zbaví vaše ruce 99,9 % bakterií bez použití vody, můžete je proto snadno použít například ve vlaku, v autě či letadle. Kromě gelů najdete v této kategorii také antibakteriální mýdla, která dokážou zničit bakterie účinněji, než klasická mýdla.

Související příspěvky: