Co je soukromí v prohlížeči Google Chrome?

Obsah

Co je soukromí v prohlížeči Google Chrome?

Co je soukromí v prohlížeči Google Chrome?

Pokud jde o soukromí, prohlížeč Google Chrome vám nabízí různé funkce, například režim Nesledovat a režim Inkognito, který umožňuje procházet webové stránky, aniž by se zobrazoval v historii nebo záznamu Chrome. Chrome také umožňuje přizpůsobit funkce ochrany osobních údajů v Nastavení pro různé webové stránky.

Proč je Edge bezpečnější než Chrome?

Tvrzení, že Edge je "bezpečnější" než Chrome, pochází pouze z toho, že společnost Microsoft udržuje lepší seznam špatných webových stránek než Chrome, i když se dobře chráníte pomocí antivirového a anti-malware softwaru, měli byste být docela v bezpečí.

Kdo je vítězem Google Chrome?

Google Chrome je jasným vítězem, protože podporuje téměř všechny hlavní platformy, o nichž víme. Rozsáhlá podpora platformy znamená, že vaše data lze synchronizovat na více zařízeních. Nejnovější verze Google Chrome přichází s podporou nových webových standardů, jako je WebP (nový formát webového obrázku).

Jak je Edge bezpečnější než Chrome a Firefox?

Reklamy zabudované do systému Windows 10 nyní tvrdí, že Edge je "bezpečnější" než Chrome a Firefox. Jak to společnost Microsoft zjistila a je to opravdu pravda?

Související příspěvky: