Co jsou nejlepší seriály od Netflixu?

Obsah

Co jsou nejlepší seriály od Netflixu?

Co jsou nejlepší seriály od Netflixu?

24 nejlepších seriálů od Netflixu v prvních 3 měsících roku 2020 1 Sexuální výchova (Sex Education) 2 Lesní lupiči (Thieves of the Wood) 3 Na tenkém ledě (Spinning Out) 4 Mesiáš (Messiah) 5 Dracula (Dracula) 6 Giri / Haji (Giri/Haji) 7 Vzestup Osmanské říše (Rise of Empires: Ottoman) 8 Nedá se utéct (No te puedes esconder) 9 Cizinec (The Stranger) 10 Zámek a klíč (Locke & Key) 11 Gentefied (Gentefied) 12 Chalífát (Caliphate) More ...

Co je Netflix?

Co je to Netflix? Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Jak se ohlíželi nejlepší filmy na Netflixu?

Pár dní zpátky jsme se ohlíželi za nejlepšími filmy, které Netflix na své platformě za poslední tři měsíce uvedl. Pojďme se nyní ohlédnout na seriálovou tvorbu, která je v případě Netflixu vždy o kousíček nabušenější. Netflix patří v rámci streamovacího trhu mezi seriálové velikány a hrne na nás jeden seriál za druhým.

Jak získat peníze na Netflix?

Online na Netflix (české titulky) od 17. 1. 2020 Charismatický newyorský klenotník Howard Ratner vždy hledá cestu, jak nejvíc vydělat. Když se mu dostane nečekané příležitosti, učiní několik rozhodnutí, které mu mohou změnit život oběma směry.

Související příspěvky: