Co je Isolda pěnové mýdlo bílé?

Obsah

Co je Isolda pěnové mýdlo bílé?

Co je Isolda pěnové mýdlo bílé?

AKCE - ISOLDA pěnové mýdlo bílé LUXURY 5 l + ISOLDA disinfection SKIN 70... Tensogen Kinder Foam 800 ml náplň pěnového dětského mýdla i pro tu nejcitlivější pokožku.... Jsme vstřícní a dokážeme skvěle poradit.

Jak připravit domácí mýdlo?

Základní recept na domácí mýdlo 1 Připravíme roztok hydroxidu sodného: Hydroxid sodný je nebezpečný, celou dobu máme rukavice a nejlépe i brýle. ... 2 Připravíme olejovou hmotu: Na mírném ohni rozpustíme tuky - nejprve pevné tuky a následně k nim přidáme oleje. ... 3 Smíchání olejů a hydroxidu: V další fázi, která je někdy označována jako zmýdelnění, smícháme první roztok a olejovou hmotu. Důležité je, aby obě hmoty měly podobnou teplotu. ...

Co jsou pěnová mýdla?

Pěnová mýdla jsou nejnovějším řešením, kdy je mýdlo dávkované ve formě delikátní pěny. Pěnová mýdla vyrábíme ve dvou variantách.

Jak připravit levandulové mýdlo?

Levandulové mýdlo 1 Mýdlový základ nařežeme a necháme rozpustit při nízké teplotě nejlépe ve vodní lázni a za stálého míchání. ... 2 Pak přidáme do směsi lístky, které předtím nakrájíme a oleje. Mícháme. 3 Podle potřeby můžeme přidat barvivo a promícháme. 4 Odstavíme ze sporáku a nalijeme do formy, formiček, atp. 5 Mýdlo necháme ztuhnout a podle potřeby nakrájíme.

Související příspěvky: