Kdo platí za show v New Yorku?

Obsah

Kdo platí za show v New Yorku?

Kdo platí za show v New Yorku?

Činí necelých 9 % a platí se z jídla v obchodech, medikamentů na předpis a oblečení včetně bot v ceně do 55 dolarů. Broadway, stand-up comedy a další show k New Yorku patří odjakživa a zájem o vystoupení je veliký. Převážně na Times Square se setkáte s promotéry, kteří rozdávají bezplatné poukázky na zábavná představení.

Kde je nejlevnější jídlo v New Yorku?

V New Yorku má zastoupení snad každá světová kuchyně. Nejlevnější jídlo nekoupíte v supermarketech, ale právě v pouličních stáncích. Za trojúhelník pizzy zaplatíte kolem 2.50 $ (58 Kč), zhruba stejně stojí hot dog, hamburger nebo čínské nudle. Levnější bagel stojí kolem 1 $ (23,32 Kč).

Kde jsou nejdražší lety do New Yorku?

New York patří mezi nejdražší města USA. Ceny ubytování, za půjčení auta a atrakcí jsou vysoko nad průměrem. V článku pro vás mám 17 tipů, díky kterým ušetříte za hotely, vstupenky nebo jídlo bez většího omezování se. Letenky do New Yorku patří z těch dálkových dlouhodobě mezi nejlevnější.

Jak se připočítává daň z New Yorku?

Státní ( New York State tax ) a městská ( New York City tax) daň se připočítává až nakonec. Činí necelých 9 % a platí se z jídla v obchodech, medikamentů na předpis a oblečení včetně bot v ceně do 55 dolarů. Broadway, stand-up comedy a další show k New Yorku patří odjakživa a zájem o vystoupení je veliký.

Související příspěvky: