Kde se stravovat na Kubě?

Obsah

Kde se stravovat na Kubě?

Kde se stravovat na Kubě?

Kde se na Kubě stravovat? 1 Pouliční stravování. Jako turista máte možnost se stravovat v pouličních stáncích, zde je možno zakoupit studené sendviče, hot dogy, bulku s teplým mletým masem a pizzu con quesso (placka o ... 2 Restaurace. Další možností, jak se na Kubě stravovat, jsou pak restaurace, kterých je hned několik druhů. ... 3 Stravování v casa particular. Poslední možností, jak se na Kubě můžete stravovat je požádat o přípravu jídla v case particular, ve které bydlíte.

Jaké jsou pláže na kubánském pobřeží?

Kuba se pyšní více než 280 plážemi, kromě toho tady naleznete panenské ostrůvky, jeskyně, hory, lesy, savany a vřesoviště. Délka kubánského pobřeží včetně všech ostrůvků (cayos) činí více než 3000 km. Nádherné pláže naleznete na celém ostrově.

Kde se Kuba nachází?

Kuba se nachází 150 km jižně od amerického státu Florida. Ostrov měří na délku 1200 km, na šířku mezi 35 až 200 km a jeho celková rozloha je 109 886 km². Kuba se pyšní více než 280 plážemi, kromě toho tady naleznete panenské ostrůvky, jeskyně, hory, lesy, savany a vřesoviště.

Související příspěvky: