Kdy Netflix zamrzne?

Obsah

Kdy Netflix zamrzne?

Kdy Netflix zamrzne?

Pokud vaše zařízení nefunguje vůbec, podívejte se na článek Když se pokusím Netflix použít, moje zařízení zamrzne. Kdy Netflix zamrzne nebo přestane reagovat? Nahoru, Nahoru, Dolů, Dolů, Doleva, Doprava, Doleva, Doprava Nahoru, Nahoru, Nahoru, Nahoru.

Jak změnit nastavení služby Netflix?

Přejděte do sekce TV/Video Services (TV/Video služby) a označte Netflix. Hned po stisknutí tlačítka X stiskněte a podržte tlačítka Start a Select, dokud se neobjeví zpráva Chcete restartovat nastavení služby Netflix a znovu se zaregistrovat?

Kde můžete sledovat filmy na Netflix?

Před registrací se můžete podívat na ochutnávku pořadů, které Netflix nabízí! Netflix můžete sledovat na jakémkoli zařízení připojeném k internetu, na kterém je k dispozici aplikace Netflix, například na smart TV, herních konzolích, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech, smartphonech nebo tabletech.

Jak odhlásit Netflix?

Vyberte možnost Odhlásit se, Začít znova, nebo Deaktivovat. Po odhlášení se přihlaste a zkuste Netflix znova spustit. Restartujte svoje zařízení. Odpojte zařízení od elektřiny alespoň na 1 minutu. Zatímco bude zařízení odpojeno, stiskněte vypínač na zařízení, abyste ho vybili.

Související příspěvky: