Jak se objeví první lítost v rozchodu?

Obsah

Jak se objeví první lítost v rozchodu?

Jak se objeví první lítost v rozchodu?

Jakmile se objeví první lítost, nebo dokonce slzy, budete mít možná pocit, že děláte největší chybu v životě. Mějte ale na paměti, že jste se z nějakého důvodu pro rozchod rozhodli. Těžko se sice dívá na to, že partner trpí a že mu ubližujete, ale bez těchto pocitů se rozchod bohužel neobejde.

Co byste měli vědět, Když milujete někoho, kterého milujete?

Opouštíte člověka, kterého stále milujete, a proto si nezaslouží, abyste mu lhali. Přestože bývá pravda občas hodně krutá, každý si ji zaslouží vědět. Řekněte svému partnerovi, co všechno vám na vašem vztahu vadilo, aby mohl rychleji pochopit, proč jste se rozhodli vztah ukončit a co mohl udělat lépe.

Proč se rozejít s někým, koho stále milujete?

Jak se bezbolestně rozejít s někým, koho stále milujete? Zní to možná trochu jako paradox. Proč se vlastně rozcházet, když protějšek stále milujete? Občas se stává, že láska neznamená všechno, a pokud už zkrátka necítíte, že byste s tím druhým měli být, nemá cenu vztah déle prodlužovat.

Co byste měli udělat, když váš rozchod proběhne v klidu?

I když váš rozchod proběhne v klidu, budete si navzájem chybět a vaše přátelství by ničemu nepomohlo. Ten druhý by totiž chtěl vždycky víc. Rozhodně budete potřebovat někoho, komu se pak budete moct vyplakat na rameno.

Související příspěvky: