Jaké jsou Příčiny zánětu žaludku?

Obsah

Jaké jsou Příčiny zánětu žaludku?

Jaké jsou Příčiny zánětu žaludku?

Podrážděný žaludek dokáže člověka hodně potrápit. Gastritida, jak se zánět žaludku odborně nazývá, bývá způsobena buď dietní chybou, nebo nákazou – například bakteriemi nebo viry. Většinou sama odezní po pár dnech, výrazně tomu ale můžete pomoci správnou stravou. Která jídla jíst na zkažený žaludek?

Co zabírá žaludek v dalších hodinách?

Zkažený žaludek: Co zabírá ihned a co jíst v dalších hodinách 1 Na zklidnění. Pokud máte v důsledku zvracení žaludek hodně rozbouřený, první pomocí může být vychlazená Coca Cola. 2 Další hodiny a dny. Ani dospělí, ani děti by neměli držet půst příliš dlouho. Pomalu zkoušejte, která potravina bude... 3 Banány a jablka. Banán obsahuje velké množství draslíku, který pomáhá... More ...

Jak na zklidnění žaludku?

Na zklidnění. Pokud máte v důsledku zvracení žaludek hodně rozbouřený, první pomocí může být vychlazená Coca Cola. Zkuste ji po lžičkách, studenou a bez bublinek. Pokud v žaludku udržíte pár loků, můžete pomalu přejít na vlažný černý čaj. Na doplňování tekutin opravdu nezapomínejte, obzvláště, přidá-li se k vašemu onemocnění ještě i průjem.

Související příspěvky: