Co je nejlepší proteinový doplněk stravy?

Obsah

Co je nejlepší proteinový doplněk stravy?

Co je nejlepší proteinový doplněk stravy?

Izolát obsahuje nejčistší bílkovinu, koncentrát zaujme univerzálností a poměrem cena/kvalita! Ideální proteinový doplněk stravy do diety by měl splňovat jedno základní kritérium. Tím je maximální obsah proteinů a minimální obsah sacharidů a tuků.

Co je syrovátkový protein na hubnutí?

Jedním z nich je například syrovátkový protein na hubnutí Whey Plus Rippedcore, doporučovaný pro dietní období a rýsování postavy s pěti různými příchutěmi. Oblíbený je rovněž syrovátkový nápoj Extrifit CFM Instant Whey, který bývá i mezi sportovci označován za nejlepší protein na hubnutí.

Jak zvýšit příjem proteinů v dietě?

Vyšší příjem proteinů v dietě chrání naše svaly před katabolismem. Svaly tvoří podstatnou složku bazálního výdeje energie. Čím více jich máme, tím více díky nim spalujeme energie a hubnutí je pak snadnější. Proteiny jsou nejvíce sytivé ze tří základních živin.

Jaký protein vybrat do diety?

Jaký protein tedy vybrat do diety? , nemusíte mít strach, že byste šlápli vedle. zpravidla obsahuje více než 90 % proteinů. Díky nízkému obsahu laktózy ho do jídelníčku mohou zařadit i lidé s intolerancí laktózy. Izolát bude tou nejlepší volbou pro všechny sportovce, kterým záleží na každém gramu tuku a cukru navíc.

Související příspěvky: